NL EN
  • 13-04-2015 NK Ballonvaren van 13 mei t/m 17 mei in Vielsalm lees meer
  • 01-02-2014 Dutch Balloon Trophy - Nederlands Kampioenschap Ballonvaren 2014lees meer
  • 18-06-2013 Google biedt wereldwijd internet door ballonnenlees meer
  • 01-06-2013 10 jarig Jubileum van 4CB Ballonvaarten | Kortingenlees meer
  • 13-04-2013 Ballonvaartseizoen geopendlees meer

Welkom op onze website!

Geachte klant,

Wij hebben een nieuwe website in gebruik genomen. Hierdoor is het betalingssysteem voor deze website komen te vervallen. 

U kunt uw vouchers bestellen en betalen op de website

www.boekeenballonvaart.nl

 

4CB Ballonvaarten is gespecialiseerd in het organiseren van exclusieve ballonvaarten door heel Nederland voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Persoonlijke aandacht, dat is waar het om gaat bij 4CB Ballonvaarten.  "Uw beleving staat bij ons voorop!"

U hebt bij ons de mogelijkheid om in één van onze heteluchtballonnen op te stijgen vanuit uw eigen omgeving. 4CB Ballonvaarten beschikt over vaste opstijglocaties in bijna alle grote steden in Nederland. Om u enkele voorbeelden te noemen; Alphen a/d Rijn, Arnhem, Amersfoort, Apeldoorn, Bemmel, Breda, Capelle a/d IJssel, Den Bosch, Deventer, Doetinchem, Duiven, Eindhoven, Huissen, Nijmegen, Utrecht, VeenendaalTiel,
;Velp, Zevenaar en vele andere.

 

4CB Ballonvaarten is gespecialiseerd in het maken van ballonvaarten door heel Nederland.

 

Onze ballonvloot bestaat uit verschillende afmetingen ballons. Onze kleinste ballon is een exclusieve 2 a 3 persoons-heteluchtballon. Deze ballon is uitermate geschikt voor speciale gelegenheden zoals een huwelijksaanzoek, valentijnscadeau of gewoon omdat u romantisch samen wilt ballonvaren zonder medepassagiers.  U kunt onze VIPballon afhuren en in overleg met onze planning zelf de opstijglocatie kiezen. Bij deze heteluchtballon bieden wij ook een deur tot deur service. U wordt dan thuis opgehaald en veilig teruggebracht.

De volgende maten in onze vloot zijn de 5, 6, 10, 12 en 20 persoonsheteluchtballons. Deze kunt u allemaal exclusief afhuren voor uw eigen gezelschap. De 20 persoonsheteluchtballon is perfect voor familie- en bedrijfsfeesten. Door onze scherpe prijs maakt deze ballon het varen extra aantrekkelijk voor grote groepen. De aanbieding voor onze 20 persoonsballon vindt u onder het menu Groepsballon.

4CB Ballonvaarten heeft jarenlange ervaring in het organiseren van ballonvaarten voor grote groepen. Voor uw personeelsfeest of bedrijfsfeest bent u bij ons dus ook aan het goede adres. Wij hebben de beschikking over een aantal locaties waar we u en uw gasten in goede sfeer en stijl kunnen ontvangen. Slecht weer? Geen probleem, wij bieden u een alternatieve datum of wij kunnen u in overleg een alternatief programma bieden.

 

Persoonlijke aandacht dat is waar het om gaat bij 4CB Ballonvaarten. 

"Uw beleving staat bij ons voorop!"

 

In ons assortiment vindt u ook de mogelijkheid om cadeaubonnen te bestellen. Deze cadeaubonnen zijn al leverbaar vanaf een bedrag van € 25,-. 4CB Ballonvaarten accepteert ook diverse andere cadeaubonnen zoals:  Nationale Ballonvaart BonNationale Ballon BonNationale GeschenkenbonLeukedingendoenBon en nog enkele andere. Neemt u bij twijfel vrijblijvend contact met ons op.

Onze arrangementen en prijzen kunt u vinden in onze Prijslijst

U bent op zoek naar een ballonvaart maar weet nog niet waar en wanneer u mee kunt? Op onze website vindt u de online agenda waarin u onze geplande ballonvaarten en tijden kunt terugvinden. In deze agenda worden ook de Last Minutes en aanbiedingen genoemd. Wilt u direct een vaart boeken dan kan dat door de vaart in de agenda te boeken en direct te betalen met Ideal of Paypal.

Onze ballonvouchers zijn vrij op naam en onbeperkt geldig. U heeft dus alle tijd om de afspraak te plannen en met ons een schitterende ballonvaart te maken. Toch is ballonvaren weersafhankelijk en komt het voor dat de ballonvaart vanwege de weersomstandigheden wordt afgezegd. In dat geval maken we in overleg een nieuwe afspraak.  De verzameltijden en opstijglocaties vindt u op deze website.

4CB Ballonvaarten heeft zich in de afgelopen jaren ook gespecialiseerd op het gebied van "unieke" ballonvaarten. Op onze website vindt u onder het menu Arrangementen, diverse mogelijkheden voor echte avonturiers!

 

4CB Ballonvaarten vaart het hele jaar door. 

"Niets mooiers dan Nederland te zien onder een dik pak sneeuw."

 

Wilt u met ons de mystiek van een nachtballonvaart ervaren? Misschien wilt u zelfs op een hoogte van 3 kilometer met een parachute uitstappen? Bij 4CB Ballonvaarten is dit allemaal mogelijk! Onze piloten beschikken over de meest uitgebreide brevetten en kunnen de "Dare Devils" onder u meenemen in een fantastisch en onvergetelijk avontuur binnen en buiten Nederland.

Zoals u ziet zijn de mogelijkheden bij 4CB Ballonvaarten eindeloos. Heeft u zelf iets in gedachte? Vertel het ons, wij organiseren met alle plezier een prachtig avontuur voor u op maat!

Wij verwelkomen u graag aan boord van ons volgende avontuur!

 

Team 4CB Ballonvaarten

Michael Kruseman & Christel Emmelkamp